X
Menu
X
Alien Ink 2560X1600 Abstract Background

0757 / 047 . 931

ofera

SC LOREDANA SRL

seriozitate si calitate

Str. Simion Barnutiu, Jud. Suceava, Nr. 6, Radauti,

0730 – 088.888

loredana92radauti@yahoo.com

0757 – 043.722

Tel / Fax: +40 230 – 564 526

w2

Radauti, Calea Cernauti

Atelier tamplarie aluminiu si PVC

nr. 42, jud. Suceava

Tel / Fax: 0230 – 563.737

Mobil : 0720 – 185.185

Mobil : 0757 – 047.929

w1

&

Transporturi rutiere de marfuri

intern

international

Mobil : 0720 / 180 . 180

Fara compromisuri !

Radauti, str. Calea Cernauti, Suceava

SC LOREDANA SRL ofera: promptitudine, eficienta si siguranta.

Calitatea serviciilor ne recomanda

Citeste mai mult

Tamplarie pvc/

Tamplarie PVC cu geam termoizolant

           Produselor si serviciilor oferite in cadrul acestui obiect de activitate sunt de o calitate deosebita, conform standardelor celor mai exigente, suntem o echipa de profesionisti in ceea ce priveste calitatea serviciilor executate si ne-am facut un obicei de a lega prietenii cu clienti nostrii, cu angajatii, cu furnizori si nu numai. Consideram ca trebuie sa fim deschisi si sa le oferim informatii clientilor nostri pentru a le putea oferi o experienta de achizitionare de tamplarie PVC reusita. Ne place sa dam dovada de seriozitate, de operativitate in montarea tamplariei.

          Alegerea designului perfect este foarte importanta si credem ca ferestrele ofera zambet unei case. Dorim sa gasiti la noi atmosfera potrivita pentru alegerea termopanelor perfecte si sa continuam povestea caselor rasfatate si a clientilor multumiti.

Sisteme de profile PVC de clasa A 

      Profilele  se incadreaza in categoria sistemelor de profile clasa A – sunt profile cu 6 camere de izolare termica, cu peretii exteriori de 3mm si cu o latime de 70mm pentru ca insumează caracteristici de izolare termica, fonica sau estetice superioare.

 1. avand aceeasi constructie a faltului, rezulta frezari identice la toc, cercevea si montant;
 2. garniturile speciale confera o etansare optima;
 3. acelasi profil de armare pentru toc si cercevea;
 4. profil de armare (otel zincat) cu o grosime de minim 1,5 mm;
 5. canale pentru clipsarea baghetei;
 6. poate monta geam cu grosimi intre 4 si 24mm (protectie fonica, geam anti-efractie, etc.);
 7. faltul neted si inclinat atat la toc cat si la cercevea asigura un drenaj mai bun si este usor de curatat.

 Caracteristici /

Profile PVC

           Profilele EXTRUPLAST cu 6 camere constituie o alegere avantajoasa pentru ca insumeaza caracteristici de izolare termica, fonica, estetice si antiefractie superioare.

 • tehnica celor 6 camere asigura valori inalte de termoizolare;
 • camerele de izolare termica sunt compartimentele dintre suprafata exterioara a profilului, aproximativ paralele intre ele, care sunt delimitate stanga-dreapta de peretii laterali ai profilului si care asigura izolatia fonica si termica;
 • avand 2 garnituri incluse, asigura garantia ca locuinta dvs. va fi tinuta departe de murdarie, praf, precipitatii;
 • bagheta de geamuri moderne si decorative potrivite oricaror tipuri de decoratiuni;
 • in functie de optiune, se pot aplica unul, doua sau trei geamuri, ceea ce va tine casa dv. departe de zgomotul orasului;
 • prin sistemele de profile de 70 mm cu 6 camere se asigura cea mai economica izolare termica in conditii climaterice dificile;
 • avand un aspect estetic si un alb pur şi stralucitor, este o alegere excelenta pentru orice locatie;
 • structura conceputa asigura masuri superioare de siguranta antiefractie;
 • datorita suprafetelor curate si stralucitoare se curata foarte usor, iar cu aportul substantelor antistatice praful este redus la minim;
 • utilizam cele mai ergonomice şi durabile sisteme de deschidere si inchidere;
 • pentru ca dvs. sa beneficiati un timp cat mai indelungat de usile si ferestrele Extruplast, tehnologia de ultima ora si aditivii din Germania ofera garantia calitatii.

            Profilele sunt rezistente la variatii mari de temperatura (ger, canicula). Structura profilului nu permite deformarea la ardere si, de asemenea, nu este sensibila la actiunile factorilor externi: vant, umiditate ridicata, seceta, raze UV. Profilele Extruplast sunt rezistente la lovituri de 1.5 kg/cmp la o temperatura ambientala de -100°C.

        Datorita izolarii fonice extrem de bune, 50-55 dB, aceste profile sunt recomandate si pentru zone şi locuri sensibile: spitale, scoli, birouri. Construcţia multicamerală reduce poluarea fonica a incapererii dvs. Utilizand geamuri cu protectie sonora de diverse valori, puteti obţine linistea pe care o doriti.

Izolare termica Izolare fonica Profile PVC ecologice PVC - ul si reciclarea sa Protejarea resurselor naturale

Izolare termica

 • coeficient de transfer termic redus K=1.3W/MPK
 • rezistenta la lovituri de 1.5 kg/cmp pana la o temperatura.

Izolare fonica

 • izolare fonica eficienta – 50-55dB datorita sistemului multicameral

Profile PVC ecologice

           O noutate absoluta pe piata est-europeana a produselor PVC il constituie faptul ca Extruplast produce profile 100% ecologice, inlaturand astfel orice risc asupra sanatatii. Acest lucru a fost posibil prin folosirea ultimei generatii de stabilizatori bazat pe CaZn, in locul celui bazat pe Pb.

PVC - ul si reciclarea sa

           Dupa o durabilitate de ani intregi, acesta poate fi reciclat prinzand viata in noile produse in fabricarea carora a fost utilizat. PVC-ul poate fi transformat prin ardere in energie cu ajutorul instalatiilor cu tehnologie de ultima ora.

Protejarea resurselor naturale

              Doar 43% din PVC este derivat din petrol neprelucrat. Restul este constituit din sare.Cel mai mare avantaj al utilizarii PVC-ului este protecţia uneia dintre resursele noastre naturale si anume padurea. Datorita cresterii utilizarii PVC-ului, scade utilizarea lemnului, deci prin taierea a cator mai putini copaci asiguram copiilor nostri un mediu inconjurator mai frumos. Clorura PVC nu este daunatoare atmosferei. Dupa transformarea in clorura PVC este pastrat mult mai bine in sare. La revalorificare, atunci cand este aruncat la gunoi sau cand este ars in instalatii moderne de recuperare, nu degaja gaze toxice in atmosfera.

Gama de culori /

Gama cromatica disponibila

          Oferim o gama diversificata de culori (disponibile in aproape toate culorile RAL) care, datorita materialelor ecologice folosite, sunt de doua ori mai rezistente in timp decat in cazul folosirii materialelor bazate pe Pb. De asemenea producem profile infoliate, inlocuind astfel perfect diferite tipuri de lemn.

 Transporturi rutiere

Transporturi rutiere de marfuri intern si international - in regim de camion complet. Pe piata transporturilor si expeditiilor internationale dam dovada de seriozitate si profesionalism.

 Transporturi rutiere

Alte servicii

Caracteristicile calitative ale produselor si serviciilor, contactul cu mediu, sanatatea si securitatea ocupationala din cadrul SC LOREDANA SRL  constituie o preocupare continua.....

Alte servicii