X
Menu
X
Alien Ink 2560X1600 Abstract Background

0757 / 047 . 931

ofera

SC LOREDANA SRL

seriozitate si calitate

Str. Simion Barnutiu, Jud. Suceava, Nr. 6, Radauti,

0730 – 088.888

loredana92radauti@yahoo.com

0757 – 043.722

Tel / Fax: +40 230 – 564 526

w2

Radauti, Calea Cernauti

Atelier tamplarie aluminiu si PVC

nr. 42, jud. Suceava

Tel / Fax: 0230 – 563.737

Mobil : 0720 – 185.185

Mobil : 0757 – 047.929

w1

&

Transporturi rutiere de marfuri

intern

international

Mobil : 0720 / 180 . 180

Fara compromisuri !

Radauti, str. Calea Cernauti, Suceava

ContactCONTACT      0757 – 047.931
Transporturi rutiere seriozitate si profesionalism
Adresa  Radauti, str. Calea Cernauti F.N. Suceava

De ce noi /

Transporturi rutiere de marfuri intern si international

          Infiintata in anul 1992, este o companie privata de transporturi si expeditii interne si internationale, cu capital integral romanesc, avand sediul in Radauti. Societatea LOREDANA SRL se recomanda ca fiind o companie care se ridica la standardele UE in materie de transport rutier de marfuri in Romania si in Europa.

       De-a lungul timpului compania noastra si-a consolidat pozitia pe piata transporturilor si expeditiilor internationale de marfuri dand dovada de seriozitate si profesionalism. Astfel, prin calitatea si diversitatea serviciilor oferite, a reusit sa atraga un numar important de colaboratori. Numarul clientilor a fost intr-o continua crestere datorata calitatii serviciilor prestate si angajatilor dedicati in rezolvarea oricarei probleme de transport.

licenta-transport_450x600 licenta-activitati_450x600

        Obiectivul nostru este satisfacerea in cele mai bune conditii a nevoilor de transport ale clientilor actuali, asa cum i-am obitnuit si atragerea clientilor noi care sa se bucure de acelasi standard ridicat de calitate. 
     SC LOREDANA SRL si-a stabilit prioritatile referitor la calitatea serviciilor pe care doreste sa le ofere: promptitudine, eficienta si siguranta.

Transporturi si expeditii rutiere /

in regim de camion complet 

       Camioanele noastre se prezinta in stare foarte buna de functionare, sunt prelate pe role facilitand decopertarea si incarcarea pe deasupra cu macaraua sau pe lateral, au toate reviziile efectuate la zi, si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare, coltare, covorase antiderapante, paleti goi, toate acestea ca marfa dumneavostra sa ajunga in conditii optime la livrare.

          In prezent SC LOREDANA SRL asigura zilnic mijloace de transport pentru partenerii sai cat si pentru clientii ocazionali pentru expeditia marfurilor in trafic rutier, cu camioane complete, inspre si dinspre tarile urmatoare: Ungaria, Slovacia, Cehia, Ucraina, Polonia, Lituania, Letonia.
Desi am ales cei mai buni soferi, desi am ales cele mai bune camioane, am decis sa oferim si cea mai buna asigurare pentru marfa transportata, cu 150.000 Euro asigurati pe fiecare camion, te vei simti cu siguranta mai liber si mai relaxat.

             Un colectiv tanar si dinamic, dar profesionist se pune la dispozitia dvs. pentru a da cele mai bune solutii nevoilor dumneavoastra de transport.

Transporturi rutiere de marfuri intern si international

Prioritatile referitor la calitatea serviciilor pe care le oferim: promptitudine, eficienta sisiguranta

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC

Produsele si serviciile oferite in cadrul acestui obiect de activitate sunt de o calitate deosebita

Alte servicii

Alte servicii

Societatea are calificari si dotari necesare pentru mai multe  obiecte de activitate